Carrière en beroepsleven

Werken bij Process Engineering? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, getalenteerde medewerkers en bieden zowel professionele uitdagingen als een goede sociale werkplek. Lees hier over carrière en werken bij Process Engineering.

Process Engineering is altijd op zoek naar getalenteerde, enthousiaste en innovatieve medewerkers met sterke, professionele vaardigheden en de wens om zich in te zetten voor onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een baan als process engineer, projectmanager of technisch ontwerper/tekenaar, we horen graag van je.

Veel verschillende profielen die werken met een breed scala aan diensten

Onze samenstelling van medewerkers bestaat uit een grote verscheidenheid aan profielen – van process engineers, projectmanagers, technisch ontwerpers/ tekenaars enwerktuigbouwkundigen. Wat hen allemaal verbindt is dat ze erg getalenteerd zijn in elk van hun professionele vakgebieden. We werken met een breed scala aan diensten en onze medewerkers hebben sterke competenties op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, opstellen en beheren van planning en budgetten, process engineering, technisch ontwerp (o.a. 3D), dimensionering en berekeningen, documentbeheen en constructiemanagement. Wij voeren advieswerkzaamheden uit vanuit onze eigen kantoorfaciliteiten en waar nodig bij de klant voor kortere of langere duur.

Process Engineering is een bedrijf dat hoge eisen stelt, maar we geven ook veel terug in de vorm van motivatie, welzijn, persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen. Als medewerker bij Process Engineering word je onderdeel van een sterk team.

Klik op de onderstaande afbeeldingen en kom meer te weten over een carrière en werken bij Process Engineering

Maak kennis met onze collega’s en bekijk onze vacatures – misschien is er wel eentje die bij jou past?

Neem contact met mij op voor meer informatie
Kees Boon
Country Manager Netherlands / Senior Project Manager
Telefoon: +31 6 8364 0948

Maak contact met ons op LinkedIn

Op deze manier kan onze HR-afdeling gemakkelijk en snel jouw CV vinden wanneer we op zoek zijn naar kandidaten voor beschikbare vacatures.

Book et møde