Sociale activiteiten

In Process Engineering hebben we een sterke focus op het creëren van een goede werkomgeving. We zijn een zeer sociale werkgever met mogelijkheden om deel te nemen aan verschillende gezamenlijke evenementen – zowel lokaal als samen met mensen van andere afdelingen en kantoren.

Elk jaar komen we onder andere samen voor een gezamenlijke zomerexcursie ergens in het land, waar de hele familie voor is uitgenodigd en met kerst hebben we een knaller van een kerstfeest. Hieronder ziet u onze verschillende activiteiten, waarbij we elkaar ontmoeten zowel op de afzonderlijke afdelingen als de gehele organisatie van Process Engineering.

Darts toernooi in de afdeling in Fredericia

In het verleden was bowlen de voorkeursactiviteit bij personeelsevenementen. Maar als iets nieuws probeerde de afdeling in Fredericia het darten. Het werd een spannend toernooi gevolgd door een etentje met lokale streetfood.

Sociale aktiviteter

Eindelijk weer een kerstfeest in 2021

Een van de bijzondere tradities van Process Engineering is het jaarlijkse kerstfeest en na twee jaar Conona sinds het laatste kerstfeest was het er eindelijk weer tijd voor.

We konden elkaar allemaal weer ontmoeten om het feest van het jaar vieren. Heerlijk eten, leuk entertainment en geweldige muziek vormden dit jaar het kerstfeest.

PE Fredericia over sightseeing in de nieuwe wijk van Fredericia

Na een afdelingsoverleg in september 2021 op ons kantoor in Fredericia kwamen de collega’s bij elkaar voor een gezellige middag. Ze trokken naar Fredericia’s nieuwe wijk aan de haven, waar CEO Poul B. Jakobsen een rondleiding gaf en vertelde over de nieuwe gebouwen, de kunst en het nieuwe havengebied. Voor het avondeten bezochten ze het lokale streetfood.

PE Fredericia på tur

PE Sorø op afdelingsreis naar Hauchs Physical Cabinet

Na een afdelingsoverleg op onze afdeling in Sorø in juni 2021 kwamen de collega’s samen voor een gezellige middag, waarbij ze op excursie gingen naar het Hauchs Physiske Cabinet. Hauch’s Physiske Cabinet is een unieke verzameling fysische en chemische apparaten die in de periode 1790 tot 1815 door Adam Wilhelm Hauch zijn samengesteld. Ze zagen onder andere de eerste waterstofverbrandingsinstallatie van Denemarken, het eerste Deense kilogram gewicht, grote elektrificatiemachines en de WIRZ-pomp.

PE motorrijders op pad

Wederzijdse interesses creëren gemeenschapszin. Dit is het geval voor 12 collega’s bij Process Engineering, die erachter zijn gekomen dat ze een heel speciale gemeenschappelijke interesse hebben. Ze rijden allemaal een motor.

In een weekend in mei 2021 ontmoetten ze elkaar voor het eerst buiten het werk om Mols (een plek in Denemarken) heen te rijden.

Wil jij het Process Engineering team komen versterken?

Bekijk onze vacatures – misschien vind je er wel een die bij je past.

Book et møde