Werken bij Process Engineering

Wij zorgen ervoor dat jij als medewerker bij Process Engineering een gedegen kennismaking krijgt met je nieuwe baan, zodat je snel onderdeel wordt van het team en je thuis voelt in je werk. We benadrukken dat medewerkers optimaal functioneren en de mogelijkheid hebben om hun vaardigheden in te zetten in een voortdurend ontwikkelende samenwerking met collega’s en management.

Je komt te werken op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Ons hoofdkantoor in Denemarken is centraal gevestigd in Fredericia en regionale kantoren in Aalborg, Aarhus, Sorø en Kopenhagen. We hebben ook een vestiging in Oslo in Noorwegen. Je hebt collega’s die allemaal ruime ervaring hebben in veel verschillende industriën.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Kees Boon
Country Manager Netherlands / Senior Project Manager
Telefoon: +31 6 8364 0948
Ansat i Process Engineering

Spannende uitdagingen

Bij Process Engineering heb je een dagelijks leven met veel uitdagingen. Je helpt waarde te creëren voor onze klanten met jouw professionaliteit, openheid en flexibiliteit. Op deze manier bouwen we langdurige relaties op met onze klanten.

We werken aan veel verschillende projecten binnen de sectoren Food & Biotech, Energie & Hernieuwbare Energie, Industrie en Pharma. Je houdt je onder andere bezig met technisch procesontwerp, drukvalberekeningen, dimensionering, technische specificaties, lay outs, utility sytemen (b.v. koeling, perslucht en stoom) evenals met proceslijnen en procesinstallaties. Wij helpen onze klanten met hun ideeën en zijn in staat deel te nemen aan het hele proces totdat het project is afgerond. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Een goede professionele en sociale werkomgeving

Onze mensen zijn onze grootste kracht en de reden voor ons voortdurende succes. Daarom hebben we een sterke focus op het creëren van een goede professionele en sociale werkomgeving waar alle medewerkers zich thuisvoelen. Wij zijn een werkgever die ruimte biedt aan gezin en privé met flexibele werkplek en werktijden.

Tegelijkertijd zijn we een zeer sociale werkgever waar je een gezin kunt hebben. We geven je de mogelijkheid om samen met je collega’s deel te nemen aan verschillende gezamenlijke evenementen – zowel lokaal als samen met mensen van andere afdelingen en kantoren.

Ansat i Process Engineering_ny

Ontwikkeling en voordelen

Als medewerker van Process Engineering moet je bereid zijn om je continu te ontwikkelen zodat we kunnen blijven voldoen aan de eisen en uitdagingen van onze klanten. Daarom stellen we ontwikkelingsmogelijkheden beschikbaar en zorgen we ervoor dat er een voortdurende dialoog is over ontwikkelingsbehoeften.

Naast een marktconform salaris is er voor elke werknemer een inviduele pensioenverzekering. Naast de wettelijke vakantiedagen heb je ook extra bovenwettelijke vakantiedagen én ADV-dagen.

Wil jij het Process Engineering team komen versterken?

Bekijk onze vacatures – misschien vind je er wel een die bij je past

Book et møde