Casussen

Process Engineering is een adviesbureau dat productiebedrijven, systeembouwers en installatiebedrijven bedient en adviseert bij projecten.

Hieronder lees je meer over de verschillende casussen die we in de loop der jaren hebben opgelost en hierdoor krijg je inzicht in onze competenties. De casussen zijn een greep uit onze ervaring.

Klik op de afbeeldingen voor de drie gebieden; projecten, systeembouwers en apparatenbouwers en krijg inzicht in onze specifieke casussen binnen elk gebied. U kunt altijd telefonisch contact met ons op te nemen of ons een e-mail te sturen voor meer informatie.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Kees Boon
Country Manager Netherlands / Senior Project Manager
Telefoon: +31 6 8364 0948

Uw adviesbureau

Process Engineering is een adviesbureau en wij bieden onze expertise aan bedrijven in de verwerkende industrie aan met betrekking tot lopende en toekomstige projecten. Dit doen we al 20 jaar.

Process Engineering is een adviesbureau dat productiebedrijven, systeembouwers en installatiebedrijven bedient en adviseert bij projecten. Dat doen we al 20 jaar.

Wij leveren end-to-end engineering diensten in de procesindustrie. Good Engineering Practice en Risk Assessment zijn vaste methoden die we gebruiken in ons dagelijks werk. Dat gecombineerd met onze ervaring, kunnen we projecten realiseren binnen de afgesproken kwaliteits-, tijd- en budgetnormen.

Benieuwd naar wie Process Engineering is? Bekijk de film hier, leer ons beter kennen en kom meer te weten over wat wij u kunnen bieden.

Heb je een project waarvoor je sterke technische vaardigheden nodig hebt?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen als consulting engineering partner.

Book et møde