Engineering Support

Onze dienstverlening als adviesbureau is gebaseerd op een groot scala aan competenties, o.a. projectmanagement, productieoptimalisatie, procesontwerp en veiligheid binnen een verscheidenheid aan industrieën.

We werken met een breed scala aan diensten en onze medewerkers hebben sterke competenties op het gebied van bijvoorbeeld projectmanagement, opstellen en beheren van planning en budgetten, process engineering, technisch ontwerp (o.a. 3D), dimensionering en berekeningen, documentbeheer en constructiemanagement. Wij voeren advieswerkzaamheden uit vanuit onze eigen kantoorfaciliteiten en waar nodig bij de klant voor kortere of langere duur.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

U kunt meer lezen over onze engineering services via de onderstaande links waar we hebben beschreven welke diensten we aanbieden, wat onze competenties zijn, met welke tools we werken en welke rollen we aannemen als ingenieurs. Lees hier ook over de eerdere opdrachten die we hebben uitgevoerd.
U bent ook van harte welkom om contact met ons op te nemen om de wensen van uw bedrijf te bespreken en invulling te geven aan uw technische vraagstuk.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Kees Boon
Country Manager Netherlands / Senior Project Manager
Telefoon: +31 6 8364 0948

Uw adviesbureau

Process Engineering is een adviesbureau en wij bieden onze expertise aan bedrijven in de verwerkende industrie aan met betrekking tot lopende en toekomstige projecten. Dit doen we al 20 jaar.

Process Engineering is een adviesbureau dat productiebedrijven, systeembouwers en installatiebedrijven bedient en adviseert bij projecten. Dat doen we al 20 jaar.

Wij leveren end-to-end engineering diensten in de procesindustrie. Good Engineering Practice en Risk Assessment zijn vaste methoden die we gebruiken in ons dagelijks werk. Dat gecombineerd met onze ervaring, kunnen we projecten realiseren binnen de afgesproken kwaliteits-, tijd- en budgetnormen.

Benieuwd naar wie Process Engineering is? Bekijk de film hier, leer ons beter kennen en kom meer te weten over wat wij u kunnen bieden.

Heb je een project waarvoor je sterke technische vaardigheden nodig hebt?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen als consulting engineering partner.

Book et møde