Veiligheidscoördinator

Binnen Process Engineering hebben we een team van gekwalificeerde en gecertificeerde veiligheidscoördinatoren, die dagelijks te maken hebben met zowel bouw- en constructieprojecten als installatieprojecten. Als u een veiligheidscoördinator nodig heeft in uw project, laat ons u dan helpen.

Een veiligheidscoördinator is een verplichte functie en een belangrijk onderdeel van elk project omdat deze ervoor zorgt dat de aannemer één of meer mensen aanwijst om de veiligheid te coördineren in de bouw waar twee of meer werkgevers tegelijk aan het werk zijn.

De veiligheidscoördinator is de vertegenwoordiger vanuit de klant en zorgt er samen met de klant ervoor dat de samenwerking op het gebied van veiligheid, planning, afbakening en afstemming plaatsvindt, cf. het Arbobesluit art. 2.30 en 2.31 en minimaliseert daardoor de uitgifte van verbodsbepalingen, wat het project kan vertragen. Tegelijkertijd stelt de coördinator een Veiligheid & Gezondheid (V&G) plan of een Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) plan, wanneer dit gewenst of verplicht is.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Kees Boon
Country Manager Netherlands / Senior Project Manager
Telefoon: +31 6 8364 0948

Wat bieden wij?

Wij bieden ervaren veiligheidscoördinatoren voor uw project. Door onze jarenlange ervaring in fabrieksbouw en werken met overheid zijn wij een onafhankelijke partner voor u. Wij vervullen de rol in uw bedrijf als veiligheidscoördinator voor het project, werken mee aan de taken die u en de aannemers moeten oplossen, zijn verantwoordelijk voor de preventieve werkzaamheden en stroomlijnen van de veiligheidswerkzaamheden op de bouwplaats.

We ondersteunen u bij het omgaan met problemen in de werkomgeving door middel van een holistische benadering van de belangingen tussen u, de aannemer, het bedrijfsbeleid en de project doelen. Bovendien nemen we preventieve maatregelen om werk gerelateerd letsel te voorkomen en de gezondheid te vergroten.

Heb je een project waarvoor je sterke technische vaardigheden nodig hebt?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen als consulting engineering partner.

Book et møde