3D-Leidingontwerp

Bij Process Engineering ontwerpen, berekenen en documenteren we leidingsystemen voor alle doeleinden binnen de industrieën Food & Biotech, Energie en Hernieuwbare Energie, Industrie en Pharma.

Het leidingontwerp en specificaties zijn zo uitgevoerd dat alle unit operations, instrumenten, kleppen, pompen en leidingen zich op de juist plek bevinden in relatie tot het gebouw en andere structuren. Met het 3D-leidingontwerp wordt de hele installatie getekend en goedgekeurd door de klant voordat de procesinstallatie wordt geproduceerd. Het minimaliseert de kosten voor het herontwerpen en verbouwen van de fabriek.

Wij ontwerpen leidingsystemen voor procesinstallatie en utiliteitsystemen op basis van P&ID.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Theo van der Heijden
Senior Project Manager
Telefoon: +31 62 0434707

Wat bieden wij?

Ontwerp en specificatie voeren wij uit in overeenstemming met uw eisen en richtlijnen. Het ontwerp kan ook worden uitgevoerd volgens internationale normen zoals EHEDG, EN 13480 of ASME B31.3. Wij hebben ervaring in allerlei leidinginstallaties in de voedingsmiddelen, farmaceutische en de chemische industrie.

In ons werk gebruiken we verschillende programma’s voor het ontwerpen, berekenen en documenteren van leidingsystemen. Onze tekenprogramma’s zijn AutoCAD, 2D & 3D, Inventor en aanverwante toepassingen, evenals Plant 3D, ME10, AutoPlant en PDMS.

Heb je een project waarvoor je sterke technische vaardigheden nodig hebt?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen als consulting engineering partner.