Sander te Voert

Functie: Senior Process Engineer
Opleiding: Levensmiddelentechnologie gespecialiseerd in zuivel- en vleestechnologie
Mobiele Telephone: +31 6 1565 3940
Sander te Voert

Vaardigheden:

Sander te Voert heeft een achtergrond in Levensmiddelentechnologie gespecialiseerd in zuivel- en vleestechnologie. Na zijn afstuderen in 2006 ging hij aan de slag bij FrieslandCampina R&D Cheese & Butter als junior procesontwikkelaar. In 2008 ging hij verder als QA/Technology manager bij een van de productielocaties van FrieslandCampina Cheese. Daarna, in 2012, ging hij aan de slag als procesingenieur bij Tetra Pak Processing Systems in Houten, waar hij betrokken was bij detail engineering en inbedrijfstelling van o.a. een wei pasteur en een greenfield kaasfabriek.

In 2016 is hij gaan werken als process engineer en snel daarna als lead process engineer bij VMEngineering. Hier deed hij een verscheidenheid aan projecten, waarvan de meeste het gehele process vanaf detail engineering t/m inbedrijfstelling omvatten. Projecten waren bijna allemaal zuivelgerelateerd en betroffen; ontvangst- en doseerinstallaties, quark processing van melkontvangst tot en met bekervulmachine, CIP-optimalisatie, poeder/ vloeistof mengen en aseptische processing.

Gespecialiseered in of ervaring met:

  • Melk: van melkontvangst t/m consumenten eindprodukt, kaasproductie, aseptische processing
  • CIP & CIP optimalisatie
  • Detail engineering voedingmiddelen projecten
  • Opstart & inbedrijfstelling

HDN

Andere vaardigheden:

Sander te Voert gaat, samen met zijn collega’s, met zijn kennis en ervaring Process Engineering NL versterken. Met zijn ervaring in het procestechnische ontwerp heeft Process engineering er weer een ervaren kracht bij die onze klanten kan ondersteunen bij de realisatie van hun projecten. Waarbij hij alle aspecten binnen Process Engineering NL tav process ontwerp, optimalisatie, installatie en inbedrijfstelling van (zuivel)procesinstallaties door hem beheerst worden.