Theo van der Heijden

Functie: Senior Project Manager
Opleiding: Werktuigbouwkunde
Mobiele Telephone: +31 62 0434707
Theo van der Heijden

Vaardigheden:

Theo van der Heijden heeft een opleiding werktuigbouwkunde en heeft gedurende zijn carrière veel ervaring opgebouwd binnen de voedingsmiddelenindustrie. In 1979 ging hij aan de slag bij DMV in Veghel als piping engineer en na diverse studies naast zijn normale werk werd hij gepromoveerd tot Projectmanager. In 1995 stapte hij over naar SiersemaScheffers als manager van de engineeringafdeling. Hier deden ze wereldwijd projecten in de voedingsindustrie en falling film indampers.

Vervolgens stapte hij in 2001 over naar VMengineering als Senior Project manager voor proces- en verpakkingsprojecten, o.a. in het Verenigd Koninkrijk en Europa. In die periode werkte hij voornamelijk in de zuivelverwerking en -verpakking, babyvoeding en juiceindustrie.

Gespecialiseered in of ervaring met:

  • Projectmanagement specifieke EPC in food voor proces- en verpakkingsprojecten.
  • Ontwerp en realisatie van verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelenindustrie (vloeibaar en poeder).
  • Babyvoeding installaties mengen en verpakken.
  • Planning voor complete capex projecten en budget bepaling/bewaking van Capex projecten.
  • Hygiënisch ontwerp.

HDN

Andere vaardigheden:

Theo van der Heijden gaat, samen met zijn collega’s, met zijn kennis en ervaring Process Engineering NL versterken.  Ervaring op het gebied van EPC-projectmanagement, proces- en verpakkingsontwerp, projectplanning, budget bepaling (Capex), projectinkoop, hygiënisch ontwerp o.a. babyvoeding gerelateerd, installatie, bouw- en productietechnieken en internationale ervaring.

Book et møde