Informatie

Process Engineering is een adviesbureau dat productiebedrijven en systeembouwers bedient en adviseert bij projecten. Al meer dan 20 jaar geven we technisch advies en bieden onze expertise aan een breed scala van industrieën. Dit betekent dat we sterke competenties hebben binnen Food & Biotech, Pharma, Energy & Renewables en Industry.

Wij zijn een, van origine, Deens bedrijf met een Nederlandse vestiging in ’s-Hertogenbosch. Ons hoofdkantoor in Denemarken is centraal gevestigd in Fredericia en regionale kantoren in Aalborg, Aarhus, Sorø en Kopenhagen. We hebben ook een vestiging in Oslo in Noorwegen. We werken vanuit onze lokale kantoren of bij onze klanten. Wij helpen onze klanten met hun ideeën en zijn in staat deel te nemen aan het hele proces totdat het project is afgerond. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij leveren end-to-end engineering diensten in de procesindustrie. Good Engineering Practice en Risk Assessment zijn vaste methoden die we gebruiken in ons dagelijks werk. Dat gecombineerd met onze 20 jaar ervaring kunnen we projecten realiseren binnen de afgesproken kwaliteits-, tijd- en budgetnormen.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Poul B. Jakobsen
CEO en eigenaar
Telefoon: +45 2424 1183

Uw adviesbureau

Process Engineering is een adviesbureau dat zijn expertise aanbied aan bedrijven in de proces industrie zowel in lopende als toekomstige projecten. Dit doen we al ruim 20 jaar.

Bent u benieuwd naar wie Process Engineering is? Bekijk dan de video en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zorgen voor kwaliteit en passen ons aan uw wensen aan

Wij zorgen voor kwaliteit in uw projecten. Ons kwaliteitsmanagementsysteem in Denemarken is gecertificeerd volgens ISO 9001 door Bureau Veritas. Desgewenst passen we het kwaliteitssysteem van u als klant toe.

Bij aanvang van een project spreken we met de klant het type partnerschap en overeenkomst af dat zorgt voor een succesvolle projectuitvoering.

Wij waarderen de vorm van samenwerking en overeenkomst op basis van de wensen van de klant en wat de optimale oplossing is om een goed projectproces te waarborgen. Onze core business is het aanbieden van complete EPCM*-dienstverlening of desgewenst specifieke onderdelen hiervan. Daarnaast helpen wij u ook graag met adviestaken.

*Engineering, Procurement, Construction & Management

Onze missie, visie en waarden

De missie van Process Engineering is het leveren van engineering consultancy voor de procesindustrie. Om dit te bereiken, is het onze visie om tot de top van adviesbureaus in de procesindustrie te behoren en waarde te creëren voor onze klanten door professionaliteit en flexibiliteit.

We hebben vijf waarden die volgens ons erg belangrijk zijn als het gaat om het creëren van een werkplek waar iedereen trots op kan zijn. De vijf waarden zijn:

  • We bouwen langdurige relaties op met onze klanten op basis van professionaliteit, eerlijkheid en respect.
  • We blijven ons inspannen om een aantrekkelijke werkplek te zijn waar onze medewerkers graag werken en waar we een goede balans tussen werk en privé behouden.
  • We trekken competente medewerkers aan en behouden deze door middel van uitdagende projecten en doorlopende opleidingen.
  • We willen dat al onze medewerkers er trots op zijn om voor ons bedrijf te werken.
  • We creëren een teamgeest tussen onze afdelingen.
Om os

Heb je een project waarvoor je sterke technische vaardigheden nodig hebt?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen als consulting engineering partner.