Bedrijfscultureel profiel

De belangrijkste bron voor succes van Process Engineering zijn onze medewerkers. Zij zijn degenen die van Process Engineering een geweldige werkplek maken. Daarom werken we ook elke dag aan het creëren van de beste werkomgeving in samenwerking met alle medewerkers.

In 2018, 2019, 2020 en 2022 zijn we gecertificeerd als goede werkplek bij Great Place to Work. Great Place to Work is een geweldig hulpmiddel om de aandachtsgebieden naar voren te brengen die ons een nog betere werkplek kunnen maken. Dit geldt zowel voor al onze medewerkers, maar ook om te focussen op wat waarde creëert voor onze klanten.

Bekijk ons bedrijfsculturele profiel

Hieronder kun je een kijkje nemen in ons bedrijfsculturele profiel van 2020, waar je veel meer kunt lezen over welke organisatie we zijn, welke professionele en maatschappelijke initiatieven we hebben en welke ontwikkeling we deze jaren doormaken. Tegelijkertijd vertelt een aantal medewerkers ons ook hoe het is om werkzaam te zijn in een groeiend adviesbureau en verwoordt u hoe groot Process Engineering is.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Poul B. Jakobsen
CEO en eigenaar
Telefoon: +45 2424 1183
Great Place to Work 2022

Cultureel profiel 2020

"Wat ik spannend vind aan het werken met PE is de verscheidenheid aan projecten en het feit dat je professioneel wordt uitgedaagd. De focus ligt op het delen van kennis en je krijgt het gevoel dat er altijd wel iemand is die je kan helpen en constructieve input kan geven. Tot slot is er veel professionele trots en zijn mensen trots om voor PE te werken."

"Ik geloof dat ons management goed is in het verder kijken dan het professionele potentieel bij het toewijzen van mensen aan projecten. Je hoeft bijvoorbeeld geen specialist te zijn als het gaat om een bepaalde taak als je een specialist bent in het vertrouwd raken met nieuwe onderwerpen."