Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In Process Engineering zijn we ons er zeer van bewust dat we een gedeelde verantwoordelijkheid hebben voor de wereld waarin we leven. Daarom is het voor ons belangrijk om overal waar we kunnen ons in te spannen en een verschil te maken. Of het nu gaat om het ondersteunen van mensen in nood, het deelnemen aan de strijd voor het klimaat of het nemen van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we hebben bij het opleiden van jongeren.

We werken daarom natuurlijk met de Sustainable Development Goals van de VN in ons bedrijf, zowel door middel van groene projecten waaraan we deelnemen en uitvoeren voor onze klanten, ondersteuning voor een aantal verschillende organisaties en initiatieven, als deelname aan de opleiding van studenten en stagiaires. We hebben de drie SDG’s 7, 9 en 12 gedefinieerd als de doelen waarmee we doelbewust werken in ons bedrijf. Lees hier meer over hen en de projecten waaraan we hebben deelgenomen.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Poul B. Jakobsen
CEO en eigenaar
Telefoon: +45 2424 1183

Wij ondersteunen

Sinds een aantal jaren ondersteunen we de “Danmarks Indsamling” waar 12 humanitaire organisaties hun krachten bundelen om geld in te zamelen om mensen in nood te helpen. We zien het als vanzelfsprekend om dit project te steunen, omdat we samen een verschil kunnen maken. Daarom kiezen we er sinds enkele jaren ook voor om in plaats van kerstcadeaus te geven aan onze klanten en partners om geld te doneren aan “Børns Vilkår” en “Ingeniører Uden Grænser” (Engerineers zonder Grenzen).

Als ingenieursbureau klopt ons hart vooral voor “Ingeniører Uden Grænser” dat ontwikkelingslanden helpt met projecten die de Sustainable Development Goals van de VN ondersteunen. Daarom ondersteunen we de organisatie en stimuleren we ook onze medewerkers om mee te doen.

We hebben ook een gedeelde verantwoordelijkheid voor ons klimaat. Als bedrijf dat leeft van papierwerk, vinden we het belangrijk om overal waar we kunnen een inspanning te leveren. Daarom hebben we in 2019 TV2 en de campagne “Denemarken plant bomen” ondersteund en 12 bomen per werknemer geplant.

Foto: ©UNICEF /Georgiev

Wij nemen deel aan maatschappelijke verantwoordelijkheid

We willen graag een belangrijke rol spelen bij het opleiden van jonge mensen.

In Denemarken hebben we op verschillende van onze afdelingen technische stagiaires in dienst voor een stage van 20 weken voordat ze hun scriptie moeten schrijven.

Heb je een project waarvoor je sterke technische vaardigheden nodig hebt?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen als consulting engineering partner.