Pharma

Process Engineering heeft veel ervaring met chemie, biotech, food en health & nutrition. Wij zijn uw consulting engineering partner binnen de farmaceutische industrie.

Sinds onze oprichting in 1999 richten wij ons op de engineeringprocessen in de procesindustrie. Dit betekent dat we veel ervaring hebben met fundamentele productieprocessen en sanitair ontwerp binnen de chemie, food en biotech.

Deze knowhow hebben we de afgelopen jaren gebruikt om projecten voor klanten in de farmaceutische industrie te realiseren en onze kennis van unit operations en het meest up-to-date farma-ontwerp aan bedrijven in de farmaceutische industrie.

Neem contact met mij op voor meer informatie
Kees Boon
Country Manager Netherlands / Senior Project Manager
Telefoon: +31 6 8364 0948

Wat bieden wij?

Process Engineering biedt kostenbewuste oplossingen op basis van de werkelijke behoefte van de klant. We maken gebruik van een agile projectopzet die onze kennis weerspiegelt en die snelle projecten en transparante, tijdige communicatie over de status van projecten faciliteert.

Om te voorkomen dat dezelfde dingen twee keer worden getest, integreren we in principe Good Engineering Practice-kwaliteitstests in projecten als ruwe data in IQ/OQ-kwalificaties. We stroomlijnen onze eigen interne projectprocessen op basis van voortdurende projectevaluatie samen met de klant.

Tegenwoordig omvatten onze interne competenties API-productie, farmaceutische productie en productie van eindproducten, evenals GMP-leveringssystemen voor al deze.

API

We hebben sterke competenties binnen API-productie. We werken vooral met synthese en fermentatie met bijbehorende CIP-systemen en GMP-toevoersystemen.

Onze specifieke kennis van processen omvat fermentatie, synthese, membraanfiltratie, chromatografie, centrifuges, verdamping en condensatie.

API
Farmaceutisk produktion

Farmaceutische productie

Binnen de farmaceutische productie omvatten onze competenties faciliteiten voor de productie van vaste bulk en steriele aseptische vloeibare producten met bijbehorende CIP-systemen en GMP-toevoersystemen.

Onze specifieke kennis van processen omvat granulatie, sproeidrogen, fluidbed- en droogkasten, tabletteren, inkapselen, filmcoaten, droge sterilisatie, autoclaaf, ampul- en druppelvulling.

Productie van eindproducten

Onze competenties binnen de productie van afgewerkte goederen omvatten over het algemeen faciliteiten voor commerciële en klinische verpakkingen met bijbehorende verpakkingsprocessen en GMP-leveringssystemen.

Onze specifieke kennis van processen omvat blisterverpakking, containerverpakking, ampulverpakking, droppacking en wallettering.

Færdivare produktion

Onze projecten in de Pharma

Vorige slide
Volgende slide

Heb je een project waarvoor je sterke technische vaardigheden nodig hebt?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen als consulting engineering partner.

Book et møde